...

Ciasta z kremem

Któż z nas nie uwielbia puszystych i idealnie słodkich kremów przybranych rozmaitymi dodatkami? Kremy, które tworzymy w naszej pracowni są tak proste w swym składzie, że śmiało możemy nazwać je naturalnymi. Ciasta z kremem to wyrafinowana propozycja, bo dzięki kilku warstwom dobrze się prezentuje i daje możliwość łączenia różnych smaków. Przygotowujemy je o każdej porze roku i na każdą okazję. Nasze propozycje:

  • Krówka: 

składniki: mąka, jajka, proszek do pieczenia, cukier, soda, miód, mleko, mleko kokosowe, budyń.

  • Wuzetka 

składniki: olej, jajka, cukier, mąka, kakao, proszek do pieczenia, śmietana, cukier puder, sok z cytryny, konfitura, czekolada. 

  • Kremówka 

składniki: masło, mąka, jajka, budyń, mleko, cukier, masło, cukier waniliowy, śmietana, cukier puder. 

  • Orzechowiec

składniki: mąka, jajka, miód, cukier, proszek do pieczenia, masło, mleko, budyń, orzechy. 

  • Rafaello

składniki: mąka, jajka, cukier, mleko, cukier waniliowy, śmietana, mascarpone, wiórki kokosowe, biała czekolada. 

  • Snickers

Składniki: mąka, cukier, jajka, mleko, miód, soda oczyszczona, cukier waniliowy, orzechy, budyń, mleko, mleko skondensowane. 

  • Tiramisu

Składniki: mąka, jajka, kawa, cukier, sok z cytryny, soda oczyszczona, mascarpone, cukier puder, śmietana, ekstrakt z wanilii, likier kakao. 

  • Pijak

Składniki: mąka, jajka, cukier, alkohol, cukier puder, mak, wiórki kokosowe, mleko, masło, kakao, konfitura.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.