Ciasta z kremem

Któż z nas nie uwielbia puszystych i idealnie słodkich kremów przybranych rozmaitymi dodatkami? Kremy, które tworzymy w naszej pracowni są tak proste w swym składzie, że śmiało możemy nazwać je naturalnymi. Ciasta z kremem to wyrafinowana propozycja, bo dzięki kilku warstwom dobrze się prezentuje i daje możliwość łączenia różnych smaków. Przygotowujemy je o każdej porze roku i na każdą okazję. Nasze propozycje:

  • Krówka: 

składniki: mąka, jajka, proszek do pieczenia, cukier, soda, miód, mleko, mleko kokosowe, budyń.

  • Wuzetka 

składniki: olej, jajka, cukier, mąka, kakao, proszek do pieczenia, śmietana, cukier puder, sok z cytryny, konfitura, czekolada. 

  • Kremówka 

składniki: masło, mąka, jajka, budyń, mleko, cukier, masło, cukier waniliowy, śmietana, cukier puder. 

  • Orzechowiec

składniki: mąka, jajka, miód, cukier, proszek do pieczenia, masło, mleko, budyń, orzechy. 

  • Rafaello

składniki: mąka, jajka, cukier, mleko, cukier waniliowy, śmietana, mascarpone, wiórki kokosowe, biała czekolada. 

  • Snickers

Składniki: mąka, cukier, jajka, mleko, miód, soda oczyszczona, cukier waniliowy, orzechy, budyń, mleko, mleko skondensowane. 

  • Tiramisu

Składniki: mąka, jajka, kawa, cukier, sok z cytryny, soda oczyszczona, mascarpone, cukier puder, śmietana, ekstrakt z wanilii, likier kakao. 

  • Pijak

Składniki: mąka, jajka, cukier, alkohol, cukier puder, mak, wiórki kokosowe, mleko, masło, kakao, konfitura.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp